Budapesten találták meg a Szabó Éva Biankát!

A cikk a hirdetés után folytatódik



Korábban írtuk:

Eltűnt egy komlói lány, kétségbeesve keresik. Bianka középsúlyos értelmi fogyatékos.

Hétfő délelőtt óta semmit sem tudnak szerettei Szabó Éva Biankáról. A 22 éves, középsúlyos értelmi fogyatékos lány 9 órakor elment a gyógyszertárba Komlón, haza viszont már nem ért. Semmilyen életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A legfrissebb információk szerint egy Pécsre tartó buszon látták, Budapestre készült.

Eltűnését a rendőrségen bejelentették.

Személyleírás: magassága kb. 160 cm, súlya 80 kiló. Eltűnésekor kék, Adidas feliratú nadrágot, és narancssárga hosszú ujjú pólót viselt. 
Egyéb információk: pszichiátriai kezelt, állandó gyógyszereket szed.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy az ingyenesen hívható a 0680/555-111-es ?Telefontanú? zöld számon.

A család a 0620/3572443-as számon érhető el. 

 

Frissítés! 2017.08.07. 21:15

Szerettei adták hírül hétfő este a Facebookon, hogy megtalálták Évát Budapesten, jelenleg kórházban van. Állapotáról nem közöltek többet, csak annyit, hogy biztonságban van. A hozzátartozók mindenkinek köszönik a megosztásokat és a segítséget. 

KategóriákPOP