Cserdi Facebook-oldalára írt üzenetet egy fővárosi hölgy, a Budapesti Műszaki Egyetem docense. Nem mindennapi felajánlást tett. 

A cikk a hirdetés után folytatódikCserdi polgármestere, Bogdán László egy tévé-interjúban mondta el a napokban, hogy rendkívül büszke Cserdi fiataljaira, mert minden érintett középiskolába jár, és sokan példás tanulók.

Ezt hallotta Szabó Julianna, a Budapesti Műszaki Egyetem docense is, aki a következő Facbook-bejegyzést írta ezt hallva a falu hivatalos Facebook-oldalára, a találatot az Ellenszélen olvastunk.

?Tisztelt Polgármester úr, kedves Cserdiek!

Szabó Julianna vagyok, a Budapesti Műszaki Egyetem docense. Évek óta figyelem elkötelezett és kiemelkedően sikeres munkájukat. Különösen melengeti a szívemet az a figyelem, ami a cserdi gyerekek iskoláztatását követi.

Miután saját lányom, Anna már kirepült és egyetemi tanulmányait külföldön folytatja, vele egyetértésben elhatároztuk, hogy szobáját annak az első cserdi lánynak ajánljuk fel tanulmányai idejére, aki valamelyik budapesti egyetem vagy főiskola nappali tagozatára bejut.

Tudom, hogy a fővárosi egyetemi tanulmányok sokszor lehetetlen követelmények elé állítják a családot, és a városba szakadt gyerekek is könnyen elveszítik a fonalat támogató családi háttér nélkül. Ezért a szobához természetesen háromgenerációs családunk támogatása is járul.

Kérem, éljenek a lehetőséggel!

Üdvözlettel

Szabó Julianna?

 

KategóriákMETÁL