Gerának, Bödének, Priskinnek, Varga Rolandnak és Lovrencsicsnek is esélye van bekerülni a lettek és a portugálok elleni keretbe.

A cikk a hirdetés után folytatódikJövő csütörtökön barátságos meccset játszik a Fradi Pécsen, nagyon úgy néz ki, hogy legnagyobb magyar sztárjai nélkül. 650 évvel ezelőtt, 1367-ben alapított egyetemet jönnek ünnepelni a zöld-fehérek, egy PMFC-PEAC vegyes csapat ellen játszanak barátságos mérkőzést az újmecsekaljai stadionban.

Bernd Storck ma kihirdette a lettek és portugálok elleni vb-selejtezőre készülő válogatott 26-os keretét, amibe hat fradista is bekerült: a védő Botka Endre, három középpályás, Gera, Lovrencsics és Varga Roland, és két csatár, Priskin és Böde. Közülük négynek nagy esélye van bekerülni a szűk keretbe, hiszen Priskin, Böde, Gera és Lovrencsics a tavalyi Eb-csapatnak is tagja volt, de Varga Roland sem a futottak még kategória. (Botka Endréről most hallok először, elnézést.)

A lettek ellen a pécsi barátságos meccs napján, 31-én játszik a válogatott, a portugálok ellen szeptember 4-én, hétfőn, így Újmecsekaljára szinte biztosan a legnevesebb magyar játékosai nélkül jön a Ferencváros.

KategóriákPOP