A kutya farkának hossza, az eb által napi szinten elfogyasztott táp zsírtartalma grammonként, kedvenc játékának szavatossági ideje másodpercben. Na, ezeket pont nem kérdezi az önkormányzat a pécsi kutyatartóktól. Minden mást viszont igen. 

A cikk a hirdetés után folytatódik



 

 

via GIPHY

Neve, fajtája, neme, születési ideje, színe, szaga, oltásának ideje, az oltóanyag neve, gyártási száma, az állatorvos neve, cipőmérete, kamarai bélyegzőjének száma… és így tovább. Összesen 13 pontban faggatja idén (is) a pécsi kutyatartókat az önkormányzat. A kitöltendő íveket a napokban minden háztartás kézhez kapja, válaszolni szeptember 15-ig kell. Aki nem teszi, vagy hamis adatokat ad meg, szabálysértést követ el és bírságra számíthat.

Szóval, kedves ebtartók, tollakat elő, lehet csapatni.

Megkérdeztünk azért egy állatorvost, jól van-e ez így, és azt mondta, nem jól, viszont szabályosan. A felsorolt adatokat ugyanis valóban elkérheti az önkormányzat, más kérdés, hogy minden kérdés releváns-e. Az biztos, hogy sok gazdi az állatorvos segítségét kéri az ív kitöltéséhez, mert nem tudják, hol találják meg a szükséges adatokat.

 

  

KategóriákMETÁL