A független, több párt által is támogatott polgármesterjelölt “Tavaszi hadjárata” keretében hozta nyilvánosságra újabb vállalását.

A cikk a hirdetés után folytatódikPéterffy Attila március 15-én jelentette be, hogy 12 vállalást fog tenni, amelyeket fokozatosan, hetente hoz nyilvánosságra. Az első ilyen az volt, hogy ha őt választják polgármesternek, megakadályozza, hogy Pécs közelében atomtemető létesülhessen. A mostani, erre a hétre szóló vállalásáról ezt írja Facebook-oldalán: “Visszavonom a képviselői és egyéb kiváltságosak kedvezményes parkolási és behajtási engedélyeit, továbbá ingyenessé teszem a parkolást az egészségügyi intézmények körül a kezelések ideje alatt a pécsiek számára.”

Péterffy Attila a Szabad Pécsnek korábban elmondta, hogy polgármesteri programja természetesen sokkal több területet lefed majd, mint a ?Tavaszi hadjáratban? meghirdetett intézkedési/vállalási terv. A program írása jelenleg is tart, minden területen szakértőkkel egyeztetnek, az ő bevonásukkal készülnek javaslataik egy-egy nagyobb területre vagy témára.

Péterffy Attila mögé eddig felsorakozott az MSZP, a Momentum és a DK is.

KategóriákMETÁL