Bár ne legyünk igazságtalanok Csizi Péter pécsi országgyűlési képviselővel, hiszen pont a permetkapu átadáson válaszolt nekünk egy frappánsat. Több tízezer baranyai polgár képviselője azonban az interjúfelkérésre se Á-t, se B-t nem mondott.

Bár ne legyünk igazságtalanok Csizi Péter pécsi országgyűlési képviselővel, hiszen pont a permetkapu átadáson válaszolt nekünk egy frappánsat. Több tízezer baranyai polgár képviselője azonban az interjúfelkérésre se Á-t, se B-t nem mondott.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Egy hete kértük először Csizi Péter pécsi országgyűlési képviselőt, hogy üljön le velünk, mert szeretnénk vele interjút készíteni. Azt kértük, jelöljön meg egy napot, amikor neki jó ezen a héten. És megjelöltük a témaköröket is. Ez teljesen bevett eljárás ilyen esetekben, vagyis nagyobb interjúk előtt. Kértük, hogy péntekig írjon, melyik napra tervezhetünk, de válasz nem jött. Mondjuk az talán fontos körülmény cikkünk tárgya szempontjából, és a tervezett interjúval kapcsolatban is az volt, hogy szóltunk előre: nem e-mailen, nem telefonon, hanem személyesen szeretnénk interjút készíteni vele.

Mivel semmi reakciót nem kaptunk, hétfőn újra írtunk Csizi képviselő úrnak. Már csak azért is, mert a Szabad Pécset több ezren olvassák naponta, a politikai-közéleti témákban a legolvasottabb pécsi portál vagyunk, így nyilván nagyon sokan élnek olvasóink közül abban a választókerületben, amelyben parlamenti képviselőnek szavazták meg Csizit. A ő képviselőjüket szerettük volna kérdezni közérdekű közéleti témákban. De erre a levélre sem jött válasz.

Írtunk hát szerdán délután, 24 órája kb. egy SMS-t is a Képviselő Úr telefonjára. Nem, nem arra emlékeztettük, hogy még a miniszter is szolga jelentéssel bírt régen, vagy hogy vannak olyan barbárok még ebben az országban, akik úgy vélik, hogy a képviselő van értük és nem fordítva. Szóval nem cseszegettük, csak annyit írtunk, hogy nem kaptunk választ az interjúkérésre. De ahogyan a második e-mail is láthatóan célba ért, de válasz nem jött, a telefonüzenetet is megkapta Péter (a franc essen az okostelefonokba, ugyebár).

Itt az emlegetett frappáns válasz, egy pici bujkálás azért volt az elején

 

Szóval megy ez, ha akarja, bár a fenti kérdéseknél azért keményebb és fontosabb témákban is kérdeztük volna a KÉPVISELŐ URAT! Azt meg nagyon reméljük, hogy nem a humorérzéke veszett oda, és nem az alábbi videó miatt haragudott meg ránk, amit ebben az összeállításunkban láthattak. 

Na de arra sem jött válasz! Várjanak még egy percet!! ?. megnéztem még egyszer: nem, ezidáig sem válaszolt. Na akkor élesítem is ezt a cikket!

Ps. Hogy mikről is akartuk kérdezni Csizi Péter Országgyűlési Képviselő Urat?

1. Országgyűlési képviselői munkája

2. Jövőbeni tervei, politikai céljai

3. Az ön által képviselet választókerületben, illetve a választókerület településeiért végzett munkája, tevékenysége 2014 tavasza óta

4. Pécs jelenlegi gazdasági helyzetével kapcsolatos meglátásai, információi, a helyzet jobbításáért végzett lobbitevékenysége

5. Holland buszok, Zsolnay vs Ledina, PK Zrt. ügye, közelgő további buszbeszerzések, tervezett új pécsi fejlesztések

KategóriákMETÁL