Csütörtöktől két hétig zsákutca lesz a Munkácsy Mihály utca egy része Pécsett.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Tettye Forrásház Zrt. adott ki közleményt: a szakembereik az utcában ivóvíz és szennyvízbekötő vezetéket építenek ki, amely miatt várhatóan augusztus végéig forgalmirend-változásra lehet számítani a belvárosban.

A Munkácsy Mihály utca 10-17., ill. 27-31. házszámok közötti szakasza, valamint a Gábor utca zsákutca lesz a munkák miatt. Azaz a Gábor utcából nem lehet majd kikanyarodni a Munkácsy Mihály utcára. A munkálatok ideje alatt a Toldi Miklós utca forgalmi rendje is megváltozik: a Munkácsy Mihály utcából lehet majd oda behajtani, míg az utcán áthaladó forgalom a Tímár utcán folytathatja az útját. A forgalmirend-változás miatt a munkálatok ideje alatt a Perczel Miklós utca elérhetősége is változik: a Felsőmalom utca irányából a Munkácsy Mihály utcán keresztül nem közelíthető meg, hanem csak a Hal tér irányából ? a Tímár, Goldmark Károly, Munkácsy, valamint a Kisfaludy Sándor utca érintésével.

A szolgáltató a forgalmirend-változást táblák kihelyezésével is jelzi.

A munkálatok ideje alatt időszakos nyomásesésre, átmeneti, rövid ideig tartó vízhiányra számíthatnak a környéken lakók, akiket a szolgáltató szórólapokon értesít

KategóriákPOP