Az ereje teljében lévő Orbán Viktor (78), a Fiatal Demokraták Szövetsége elnöke, Magyarország miniszterelnöke és pártja a toronymagas esélyese a jövő tavaszi választásnak.

A cikk a hirdetés után folytatódikHa behúzzák 2042-t is, megalakulhat a 10. Orbán-kormány. Pécs azonban billeghet, sok az elégedetlen szavazó, mert bár 2038 végén átvállalta a kormány a baranyai megyeszékhely 12 milliárdos adósságát, és kifizették a 13 milliárdos működési hiányt is, így már a városi út- és csatornahálózat is állami kézbe került, újra rosszul mennek a dolgok. Mára15 milliárdos hiányt halmoztak fel, a pécsi önkormányzat beszállítói egyre dühösebbek a kifizetetlen számlák miatt. A kormány azonban remélhetően most sem hagyja az út szélén a pécsieket.

A miertnemszabadmegmindigpecs.hu azt kérdezte a megyeszékhely két országgyűlési képviselőjétől, mi az oka a több milliárdos adósságnak és hiánynak.

Hoppál Péter (69) és Csizi Péter (59) közölték: a szocialisták – miattuk van bajban Pécs. Végül azt mondták, ismételten megtiszteltek válaszukkal egy ellenzéki médiumot, így újabb 24 évig ne számítsunk újabb interjúra.

(A szocialisták, más néven az MSZP, a 2022-es újabb kudarc után feloszlott baloldali párt 2006 és 2009 közt rombolt Pécsett, és adósította el a várost, nem kicsit, nagyon. – a szerk.)

KategóriákMETÁL