Vádat emelt a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság és rongálás miatt egy pécsi férfi ellen, aki szétvert egy utcán álló gépkocsit.

A cikk a hirdetés után folytatódikA sértett a vádhatóság közleménye szerint még 2017 áprilisában vásárolt egy személygépkocsit, amit a kertjéhez közel, a vádlott lakása előtt állított le az utcán. Az este folyamán a vádlott lement a gépkocsihoz, annak első szélvédőjét betörte, jobb első sárvédőjét, ajtóit végig karcolta, gumiabroncsát kivágta, visszapillantó tükreit letörte, valamint jobb hátsó lámpáját is betörte. A tulajdonos másnap ment vissza újonnan beszerzett autójához, és látta meg a rongálást.

 

 

A vádlott eközben a lakásából kikukucskált, így megkérdezte tőle, tudja-e, ki verte szét az autóját. A válasz viszont az volt, hogy

 

?mindjárt lemegyek, és nem csak a kocsidat töröm szét, hanem téged is!?

 

Ezt követően a vádlott a lakásból újra a gépkocsihoz ment, s egy bottal a sértett gépjárműjének hátsó szélvédőjét, valamint mindkét fényszóróját is kitörte.  Az elkövető cselekménye a garázdaság és a rongálás vétségének a megállapítására alkalmas.

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA. A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPOP