Budai Zsolt bükkösdi polgármester azonban nem kívánt nyilatkozni. És lemondani sem. Apósa sem válaszolt a Nemzeti Televízió riporterének kérdéseire, pedig látszólag mindenképpen vannak megválaszolatlan kérdések a polgármester apósának térkőüzemével kapcsolatosan.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz még hagyján, hogy az 50 milliós (?) üzem, amelyben közmunkások (is?) dogoznak, a faluban őiaci áron nagyjából eddig mindösszesen 400 ezer forintos munkát végzett el (hiszen elviekben máshová is szállíthattak, és nem egy-két év alatt kell nyreségessé tenni egy ilyen üzemet), de a térkőgyártó üzemben látszólag nem a legjobb minőségű termékeket állítják elő, ha egyáltalán még termelnek. Budai Zsoltot a bíróság jogerősen elítélte. A férfi nem kíván lemondani. A korábban remek Origo.hu öt évvel ezelőtti remek cikkéből pedig az is kirajzolódott, hogy a polgármester új, magántulajdonú (Budai főzdéje Buday lett) pálinkafőzdéje hogyan üthette ki a nyeregből a korábban önkormányzati kézben lévő, nyereséget termelő (így azt a falu közösségi céljaira fordtható) üzemet.

 

 

Sajnos azt nem lehet a Nemezeti Televízió riportjáról állítani, hogy egy újabb magyar siekrtörténetet mutattak volna be. A stábot igazoltatták is, mert egy önkormányzati területen tartózkodtak. Sejthető, ki hívhatta ki a rendőrséget.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA. A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

KategóriákMETÁL