Oké, egyáltalán nem kívánjuk elpoénkodni az ügyet, mert a hír maga fontos, és sajnos nyilvánvalóan számolni kell a veszéllyel, de a magyar rendőrség honlapján lévő hír, és főleg a címe jó példa arra, milyen jó is lenne már végre, ha lehetne változtatni az efféle mereven bürokratikus bikkfanyelven.

A cikk a hirdetés után folytatódikPéldául lehetne a (köz)érthetőségre való törekvéssel magyarázni a főnököknek az ún. változtatási javaslatot.  Csak hétfőn került ki a Police.hu-ra ez a cikk, ezzel a címmel, de már most tudjuk, jó esélye lenne a hét címe elnyerésére, ha lenne ilyen kategória. És, hát amiben nem a legzseniálisabb címeket rangsorolják.

Videó is van a cikkben, be is ágyazzuk. A rendőrség egyébként a “szélsőséges cselekmények, a zseblopások megelőzése, valamint a szubjektív biztonságérzet növelése érdekében” biztosít a cikk szerint állandó rendőri jelenlétet a budapesti karácsonyi vásárokon.

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA. A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

 

KategóriákPOP