Jó állampolgárként én is szerettem volna végre részt venni a Nemzeti Konzultációban (ha már az előzőek csak úgy elshunantak mellettem). Ki is töltöttem a kérdéssort, legjobb tudásom szerint. De egyvalamiben hazudnom kellett! Az életkoromban.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz életkor megadásánál ugyanis a nullás gombot csak nem vette be a rendszer. Sem előszörre, sem ötödszörre. Aztán próbálkoztam a Safari helyett a Chrome-mal is, mivel sokszor tapasztalom, főleg hazai hivatalos oldalakon, hogy az amúgy kifejezetten jó böngészőnek számító Safarit jobb, ha hanyagolom. De a Chrome sem vitte vitte be a nullát. Még tettem egy kísérletet a kis és a nagy o-betűvel is, de hiába. Viszont, akkor már azt kipróbáltam, hogy hány számjegyet lehet beírni, és ebben nagyon rendben van a nemzetikonzultációs felület: 100x éves mág lehet valaki, de 200x éves már nem. Szóval ez pipa.

 

 

Kár, hogy a kerek évfordulósokra nem gondoltak. Én így egy évvel fiatalabbnak (39) hazudtam magam, naná, majd idősebbnek fogom, és pont a nemzetikonzultációponthu-n. Hát nem. Más kerek évforulósok, ti se öregítsétek magatokat (a tízévesek se).

Ja, el ne felejtsem a végén: nyilván a Soros intézte ezt is.

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA. A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK 

KategóriákMETÁL