Jutalékmentesen. A BNI Magyarország legeredményesebben működő közössége lett 2017-ben a legrégebbi pécsi BNI-csoport.

A cikk a hirdetés után folytatódikOrszágos figyelemre érdemes üzleti sikert jelent, hogy a mintegy félszáz üzletembert és vállalkozást tömörítő pécsi üzleti közösség tagjai több mint 4,5 milliárd forint értékben közvetítettek egymásnak jutalékmentes üzleti lehetőségeket 2017-ben. Ezzel a teljesítménnyel  érte el a sikert a Pécsett 4 és fél éve, Tüke Elit néven megalakult csoport.

A Business Network International (BNI?) keretrendszerében Pécsett jelenleg három csoport is működik, ami azért is nagy szó, mert Magyarországon jelenleg 35 aktív csoport van.

A legkülönbözőbb szakterületek képviselőit tömörítő pécsi üzleti közösség 4 egymást követő negyedévben is a legmagasabb pontszámokat kapta a szervezet nemzetközi mérőszámai alapján.

?Ez az elismerés fontos üzenetet is hordoz magában, hiszen egy olyan üzleti felfogás hitelességét erősíti, amely sokak számára még mindig idegennek hat. Ez egy messziről is jól látható, mérhető, értékelhető, nem mindennapi eredmény, ami megerősíti mindazt, amiben hiszünk, hogy bizalmi környezetben nem a jutalékokon, hanem egymás segítése és a kapcsolati tőke hatékony megosztása biztosítja a sikert.? – mondta a BNIGoHungarynak Papp Zoltán, a Jobcapital nevű pécsi hr-cég ügyvezetője, a csoport jelenlegi elnöke.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL