Összejöhet az december 8-án, ami az első magyar egyetem alapításának 650. évfordulóját ünneplő PTE szeptember 1-jei főrendezvényén nem: a Donald Tusk-Orbán Viktor találkozó, tudta meg a Szabad Pécs.

A cikk a hirdetés után folytatódikMint arról a Szabad Pécs értesült, a jövő pénteken, december 8-án Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke érkezik Pécsre, az első magyar universitas alapításának 650. évfordulóját ünneplő Pécsi Tudományegyetem jubileumi évének záróeseményére.

A Szabad Pécs úgy tudja, Donald Tuskot a pécsi egyetem a díszdoktorává fogadja. A PTE650 záróeseményén jelen lesz Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter is, de lapunk arról értesült, hogy ismét Pécsre érkezik az ünnepségre Orbán Viktor miniszterelnök. Így létrejöhet az, amit eredetileg szeptember elsejére szeretett volna a PTE vezetése a Szabad Pécs értesülése szerint, hogy Pécsett találkozzon Donald Tusk és Orbán Viktor, a szeptember elsejei meghívást azonban a lengyel politikus lemondta.

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL