Rengeteg tartalom jelenik meg a pécsi fideszes médiában, de mi csak a legjobbakat válogatjuk ki Önöknek. Friss propagandaszemle a Szabad Pécs minőségellenőrzési osztályától a Heti Propiban.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Buksisimi deluxe

A fideszes lokálparióták nedves álma válhatott valósággá húsvét vasárnap reggelre. Sokan érezhették úgy, mintha a főni csókot lehelt volna homlokukra (kortól, nemtől és politikai meggyőződéstől függetlenül?), hiszen a havi-hegyi templomról posztolt egy fotót a Facebookon. Kicsit hiányoltuk a helyi propibeszámolókból a grandiózus jelzőket, de Orbán „Puritán” Viktorhoz tényleg a puritán beszámolók illenek a legjobban. Kritikaként megemlítenénk azért, hogy az év európai fája szavazási kampány már egy ideje véget ért. Mindenesetre ezek után Áder János közelmúltbeli mandulasimogatása maximum egy kis előjátéknak megy el.

Pipettával a politikát

Vegytiszta helyi politikát tényleg csak nyomokban tartalmaz már a Dunántúli Napló (és online kiadása), ezért is érdekes, hogy a tényleges szerkesztőket mi triggereli. Önmagában már elég propi ízű, hogy a múlt heti közgyűlés óta – amiből nyilván Hoppál droid-szerű, 10 perces megnyilvánulását emelték címbe – semmi helyi vonatkozású, konfliktusos politikai hír nem jelent meg a bama.hu-n. Nem nehéz kitalálni, hogy mi volt az, aminek mégis teret adtak: az eszkalálódó Mellár?Péterffy
?ellenzék-viszállyal két cikkben is foglalkoztak.

Se nem hideg, se nem meleg

A NER felépítésében tevékeny szerepet vállaló Kővári János és egyesülete, múlt héten is nagyot mondott Péterffy Attilával kapcsolatban, de Vozár Pál pénteken kiküldött nyilatkozata már a súlyos kategóriába sorolható. Nyilván nagyon kapóra jött a propimédiának a perelhető állításokat is tartalmazó szösszenet, gyorsan ki is tette a PécsMa, a bama.hu, és a Pécsi Újság. Mindenesetre egyre valószínűbb, hogy az Összefogás Pécsért Egyesületnél Vozárra bízták a pofozógép szerepét – mégse Kővárinak kelljen a másik polgármesterjelöltet folyamatosan szapulnia. Viszont, így már legalább a csak propimédiát olvasókhoz is eljuthatott a hír – igaz csak közvetve, egy reagáláson keresztül – hogy a Péterffy Attila elszámoltatást ígér.

A Heti Propi további részeit itt találja.

Címkék:
KategóriákMETÁL