Méghozzá egy, Drávaszerdahelyhez közeli faluban, a szintén ormánsági Diósviszlón élő háromgyermekes családnak segít Alpár György.

A cikk a hirdetés után folytatódikMilánó makarónit, rántott szeletet, sült csirkeszárnyat, és borjú csontból készült leves lesz a menü, ahogyan azt a mulatós zenében is utazó Alpár György, drávaszerdahelyi polgármester elmondta a Szabad Pécsnek.

Azt követően választotta ki a diósviszlói családot, hogy a személyes Facebook-oldalán egy felhívást tett közzé.

 

?Mivel idén Szenteste vendégségbe megyünk, így kivételesen nem kellene főznöm! Én azért mégis főznék valamit, és amit főztem, azt valakinek, akinek sokat jelentene, vasárnap délután házhoz is vinném, mert tudom, hogy sokaknak még a szentestei vacsora elkészítése is gondot jelent. Ezért várom, hogy egy olyan többgyermekes család jelentkezik nálam – itt a Facebook-on, privát üzenetben és lehetőleg a környékről (20-25km) – amely tagjainak egy picivel szebbé tehetem a Szentestéjüket! A jelentkezők közül a számomra legszimpatikusabb családnak fogok főzni! Az ötletem nem védett, sőt szeretném, hogy kifejezetten ragályos legyen! Egyszóval, ha van hozzá kedvetek, főzzetek ti is valakinek! Üdv: Alpár György?

 

A polgármester örül, hogy segíthet, és hogy jó helyre kerül majd az étel, amelyről nagyon reméli, hogy ízleni fog a kiválasztott család minden tagjának, ő biztosan szeretettel készíti el, és annak is, hogy valóban népszerű lett a bejegyzés, több száz lájk és megosztás van rajta.

 

 

 

 

Az egy kicsit elkeserítette azonban, hogy ennek a   nem elhanyagolható mértékű facebookos aktivitásnak az ellenére sem csatlakoztak mások a felhívás kezdeményezés-részéhez, noha ez volt az igazi célja – legalábbis mindeddig ilyen visszajelzést egyelőre nem kapott a poszt után.

KategóriákMETÁL