Attól tartunk, lesz még folytatása a Hoppál Péterrel és a karácsonnyal kapcsolatos mémgyártásnak. A nagy fotón mutatjuk az egyik elsőt a sorban.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz internet népe igencsak kreatív, és valljuk meg, nem megy a szomszédba, ha piszkálódni kell, főleg nem, ha valaki nagyon magas labdát dob fel. S kiváltképpen nem, ha olyat tesz a “céltábla-szerepbe” kerülő ismert ember, ami miatt biztos lehet a mém készítője, hogy sokkal inkább vállveregetést kap, mint fejcsóválást.

Mi egy coub-bal emlékeztünk meg a kulturális államtitkár, pécsi Fidesz-elnök karácsonyfadíszes kalandjáról, amelynek aztán a hátterét is sikerült hamar kideríteni.

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

KategóriákMETÁL