Vádat emelt a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség az ellen a pécsi férfi ellen, aki 2016 januárjában egy poroltóval rabolta ki alkalmi szexpartnerét.

A cikk a hirdetés után folytatódikA vádlott Pécs keleti városrészében találkozott a későbbi sértettel, aki alkalmi férfi partnert keresett. A vádlott beült a másik férfi gépkocsijába, majd elhajtottak egy félreeső, bokros területre. Az együttlétüket követően a férfi követelni kezdte a sértettől az előre megbeszélt összeget, majd elvette a gépkocsi indítókulcsát, és egy nála lévő porral oltó készüléket pedig ráfogott a sértettre, és további pénz átadását követelte tőle.

A két férfi ekkor dulakodni kezdett,  a vádlott a sértettet a porral oltóval lefújta, majd több alkalommal meg is ütötte. A sértett ekkor adott a vádlottnak 3 500 forintot, és a gépkocsi indítókulcsát is. Mivel a férfi látta, hogy ebből több pénz már nem lesz, a porral oltóval még többször ráütött a gépkocsi motorház tetejére, és az irányjelzőt is összetörte.

A pécsi férfit rablással is vádolják, ami kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, de rongálás miatt is felelősségre vonhatják a gépkocsiban okozott 60 ezres kár miatt.

KategóriákPOP