Van ez a pécsi libsibolsisorosista civil (na, persze, civil) ?alapítvány?, amit ?A S.O.R.O.S.? Finanszíroz, és interurbán tartja a kapcsolatot a pécsi sejt vezetőjével. Ők, azok, akik ellen kikelt a pécsi Fidesz a minap, hogy be ne fogajda őket senki, nehogy feljítsanak egy irodát és még fizessenek is érte bérleti díjat biztosan legalább két évig. Szerintünk Pécs és az önkormányzati cégek (mint kiderült) legalább 16 milliárdos hiányát és adósságát is ők okozták (meg a szocik). Erre szerda délelőtt ide mernek küldeni egy sajtóközleményt, hogy ételt osztanak. Ráadásul a szegényeknek. Aztán persze kibukott a szög a zsákból: nem is ők osztják az ételt, hanem a szegények a szegényeknek.

A cikk a hirdetés után folytatódikEzt írták:

?Az Emberség Erejével Alapítvány által működtetett Élmény Tár Tanoda közössége jótékonysági ételosztást szervez Gyárvárosban. A karitatív kezdeményezés különlegessége, hogy a Tanodába járó, hátrányos helyzetű gyermekek szüleiben fogalmazódott meg az elmúlt hetekben a gondolat: most ők szeretnének adni a rászorulóknak.?

Helyszín: a volt Fekete Gyémánt Mozi előtti parkban, Zsolnay Vilmos út 109.

Időpont: december 16. (szombat), 12 órától

A családok mintegy 200 adag ételt fognak kiosztani az arra rászorulóknak, és ígéretük szerint némi édesség-meglepetéssel is készülnek majd! A rendezvényt rossz idő esetén is megtartják.

 

KategóriákPOP