A Magyar Liberális Párt is Mellár Tamást független jelöltet támogatja Baranya megye 1-es számú országgyűlési egyéni választókerületében – írta a párt csütörtöki közleményében.

A cikk a hirdetés után folytatódikA közlemény így szól:

?Mellár Tamás kiváló szakember, aki hiteles képviselője az ellenzék demokratikus célkitűzéseinek. Országgyűlési képviselőként sokat tehet a térség gazdasági felzárkóztatásáért, és a Fidesz korrupt rendszerének felszámolása érdekében.

A Magyar Liberális Párt régóta jó kapcsolatot ápol Mellár Tamással, a Magyar Tudományos Akadémia doktora az elmúlt években több alkalommal is vendége volt a Liberális Magyarországért Alapítvány rendezvényeinek. Javaslatai és tanácsai nagyban hatottak pártunk gazdasági programjára.

Bízunk benne, hogy hozzá hasonlóan, országszerte sikerül olyan közös jelölteket állítania az ellenzéknek, akik el tudják nyerni a választók többségének támogatását. Mert csak akkor lesz esélyünk a kormányváltásra, ha minden körzetben együttműködünk, és olyan helyben ismert és sikeres szereplőket támogatunk, akik meg tudják szólítani a változást akaró többséget. Bár a választási együttműködésről még csak az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok állapodtak meg, Mellár Tamás közös támogatása lehet az egyik első lépés, ami az országos megállapodáshoz vezet a demokratikus ellenzéki pártok között. A Liberálisok központi és pécsi szervezete folyamatos és aktív kampánnyal segíti majd a független jelölt sikeres szereplését az április 8-i választásokon. Arra kérünk minden pécsi polgárt, hogy április 8-án szavazzanak a változásra, szavazzanak a kormányváltásra, szavazzanak a Mellár Tamásra!”

KategóriákPOP