Mivel a múlt héten elfogadott, gyűlöletkeltésre is alkalmas, az alapítvány jó hírnevét súlyosan sértő önkormányzati nyilatkozat jelenleg is érvényben van, úgy döntöttünk, hogy a TASZ segítségével polgári peres eljárást kezdeményezünk a kialakult helyzetért a felelősökkel szemben, válaszolta megkeresésünkre a pécsi Emberség Erejével Alapítvány.

A cikk a hirdetés után folytatódikAzt kérdeztük tőlük, hogy megfontolták-e már, hogy tesznek-e bármiféle jogi lépést a pécsi közgyűlési döntés és a politikusi nyilatkozatok miatt.

Azt válaszolták, hogy 

 

?Az Emberség Erejével Alapítványt rendre olyan tevékenységekkel és célokkal hozzák összefüggésbe politikusok és egyes médiumok, melyek nemcsak súlyosan károsíthatják az Alapítvány jóhírnevét, de a valósággal semmiféle kapcsolatban sincsenek.

Nyomatékosan arra kérünk minden érintettet, hogy hagyjon fel a szándékos gyűlöletbeszéddel, félretájékoztatással és megbélyegzési kísérlettel, a légből kapott és minden alapot nélkülöző, hamis vádak terjesztésével. 

Az alapítvány továbbra is fenntartja meghívását Páva Zsolt részére, hogy meggyőződjön rágalmai valótlanságáról. Az alapítványról egyébként is bárki könnyedén tájékozódhat, aki szán néhány percet a munkánk és az ECK céljainak megismerésére, vagy egyszerűen személyesen hozzánk fordul, ha még a tájékozódást követően is maradtak kérdései?.

 

Végül pedig úgy fejezték be levelüket, hogy a kialakult helyzetben szerintük komoly erkölcsi felelősségük is van abban, hogy világossá tegyék: következmények nélkül nem lehet meghurcolni találomra, a hatalom birtokosának kénye-kedve szerint kiválasztott magyar állampolgárokat.

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL