Ételt osztott a pécsi Emberség Erejével Alapítványhoz tartozó Élmény Tárt Tanoda szombaton délelőtt Pécs keleti városrészében. Sőt, nem csak ők, hanem pécsi fidelitaszosok is. Előbbiek kétszáz adag meleg ételt, utóbbiak finom bejglit hoztak. (pártlogósat, de ez most tényleg nem számít). A lényeg, hogy tényleg szuperjófej volt mindenki, nem volt balhé, pedig akár azt is gondolhatnánk, hogy azért mentek oda, hogy megzavarják a “Soros-kampányközpontosoknak” bélyegzett civilek akcióját.

A cikk a hirdetés után folytatódik?Győzött a szeretet nyelve! A kormánypárt helyi szervezetének aktivistái nagyon cukik voltak, s szembeszállva anyapártjuk gyűlöletpolitikájával, ajándék bejglivel érkeztek az Élmény Tár Tanoda gyárvárosi ételosztására. A politikai jelképekért ugyan kár, hiszen a rendezvény teljes mértékben politikamentes, de ez sem von le a bátorságuk és kiállásuk értékéből! Öröm látni, hogy helyi szinten működik az emberek közötti szolidaritás. Köszönjük!” – szól a pécsi Emberség Erejével Alapítvány posztja.

Most akkor vajon a pécsi Fidelitast is már S.O.R.O.S. pénzeli? Vagy csak sima szombat délelőtti “Emberségverseny” volt Pécsett? Vag ya pécsi fidelitaszosok elirigyelték a Jobbik cukiságkampányát? Avagy a pénteki többpárti ellenzéki Jobbik/demokrácia melletti tüntetés hangulatát/filozófiáját? Ki tudja? Na, de a lényeg, hogy sok éhes embernek sikerült gy kicsit segíteni, egy kis melegséget vinni az életükbe karácsony előtt. Ehhez pedig tiszteletünket fejezzük ki. Veletek vagyunk Emberség Erejével Alapítvány, veletek vagyunk pécsi Fidelitas.

KategóriákMETÁL