A cikk a hirdetés után folytatódikNémeth Szilárd: A Soros-hálózat vidéki terjeszkedése nemzetbiztonsági kockázatot jelent címmel jelentetett meg ?interjút? a 888.hu.

Az alákérdezős kérdezz-felelek tehát az olvasottságától (vagy olvasatlatnságától) függetlenül csak az utóbbi fél évben több száz millió forint közpénzzel kitömött Habony Árpád-cég egyik kiadványában jelent meg. A Modern Media Group Zrt.-hez is úgy folynak az állami pénzek, ahogyan a többi kormányközeli oligarcha kezében lévő laphoz: ellenőrizetlenül, és a piaci viszonyokat totálisan figyelmen kívül hagyva.  Csak 2017 harmadik negyedévében az Átlátszó gyűjtése alapján a 888-on kívül a Lokál nevű nyomtatott terméket kiadó MMG Zrt. majdnem 500 millió forintot kaszált a magyarok adóforintjaiból. Meg is hálálják ők ezt, például az idézett ?interjúval? és ahhoz hasonló írásokkal.

 

 

Mutatunk egy kérdés-választ

?888.hu: Soros nem pusztán beszállt a 2018-as magyar választás kampányába, de szemmel láthatóan mindent bele is ad. Fel lehet lépni ez ellen a külső befolyásolási szándék ellen?

Németh Szilárd: Két nagyvárost már kinézett magának, de mindkettőben komoly tiltakozás van ellene. Legutóbb épp a debreceniek mutattak ajtót neki. Semmi szükség arra, hogy karitatív tevékenység mögé bújva egyértelműen egy olyan irodát építsen ki, és olyan tevékenységet folytasson, amivel a jövő tavaszi választásokba kíván beavatkozni. Nem kérnek abból, hogy tovább építse a bevándorlást támogató szervezeti hálót. Én is régóta mondom, hogy ez az egész Soros-hálózat nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Fedett módon, de gőzerővel építkeznek, szervezkednek, és olyan vehemenciával fenyegetnek, támadnak, ami egyértelműen szembemegy a magyar érdekkel és a törvényesség határát is súrolja.?

Szóval a másik város az nyilván Pécs, és újfent az Emberség Erejével Alapítványt vették elő, mondván ők bizony most már nemzetbiztonsági kockázatot is jelentenek. Csak szólunk, hogy innen már kb. csak egy lépés, hogy valaki kitalálja, hogy hazaárulás vádjával eljárást indítsanak ellenük.

 

Mondjuk, azt pont nem értjük, hogy vajon milyen komoly tiltakozásról beszélt Németh Szilárd. Valószínűleg arra utalt, hogy a helyi fideszes politikusok felmondták a leckét/útmutatást, amit kb. Habonyék írtak nekik Budapesten, de Pécsett, ha valami ellen igazából tiltakozott a legtöbb pécsi, az pont az a boszorkányüldözés volt, amit vélhetően egy központi akarat miatt kénytelenek voltak folytatni a pécsi politikusok is. A komoly tiltakozás, és nem csak a tüntetés, az éppenhogy nem az ellen volt, amire Németh Szilárd utalt, hanem az ő politikájuk ellen ebben a konkrét ügyben. Habár ezt nyilvánvalóan ő is jól tudja.

 

Mint már leírtuk, az Emberség Erejévelnek is az egyetlen bűne, hogy pályázott egy olyan nemzetközi kiírásra, amelyen végül nyertek is, és amely miatt egy, Soros György által alapított civil szervezettől kapnak 130 millió forintot. Ebből 100 milliót három megyében, Baranyában, Somogyban és Tolnában fognak kiosztani jótékony célra, fontos helyi ügyek felkarolását vállaló más szervezeteknek.

 

 

 

Vagyis a 888.hu cikkében egy olyan szervezetet támadnak meg, amely ötöd annyi pénzt oszt ki karitatív célra egy nemzetközi pályázatnak köszönhetően, mint amit az őket működtető cég tehetett zsebre minden magyar állampolgár pénzéből, valószínűleg csak azért, mert szervilisek a kormányhoz. És mert a cég tulajdonosa Orbán Viktor tanácsadója volt, akit egyáltalán nem mellesleg korábban garázdaságért elítéltek, mert egy nála 20 évvel idősebb házaspárt megtámadott a nyílt utcán. Itt tartunk ma, 2017 végén Magyarországon.

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL