Nemes Balázst, a párt pécsi elnökét, és Körömi Attilát, aki a Fidesz színeiben volt országgyűlési és pécsi városházi képviselő is a 2000-es években, azóta azonban nem politizált.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Momentum pécsi jelöltjeinek első nyilvános fórumát csütörtökön, december 7-én, 18:00?20:00 óra között tartják a Nevkóban (ANK, Apáczai Csere János körtér 1.).

Mint az esemény Facebook-oldalán írták, az érdeklődők megismerhetik a Momentum helyi jelöltjeit és programjuk főbb fókuszpontjait.

 

?Megígértük, betartottuk: 2017. október 31-én a Momentum Mozgalom bemutatta 106 képviselőjelöltjét, köztük Nemes Balázst (Baranya megye 1. számú egyéni választókerület) és Körömi Attilát (Baranya megye 2. számú egyéni választókerület).?

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPOP