Ő vette fel ugyanis, ahogyan káromkodik Karácsony Gergely, és arról beszél, hogy úgy kellett a miniszterelnökség-jelöltség számára, akár a Párbeszédben, akár az MSZP-ben, mint púp a hátára.

A cikk a hirdetés után folytatódikBerkecz Balázs nem csak felvette a szöveget, de meg is osztotta, a Facebook-on. Nagyon gyorsan levette, legfeljebb tíz percig volt kint. Ahhoz a kiszivárogtatáshoz viszont már nincsen köze, állítja, ami miatt lett az igazi botrány. Berkecz Balázs szerdán tárgyalt Budapesten, az Együtt elnükségével, azt követően az Együtt közleményt adott ki, amit ITT ELÉRHET, de amelyet az alábbiakban szó szerint közlünk is.

 

?Az Együtt kivizsgálta a korábban kiszivárgott hangfelvétel ügyét. Berkecz Balázs azt a tájékoztatást adta, hogy ő készítette a felvételt, azonban annak névtelen blogon történő elterjesztéséhez nincs köze.

A párt alelnöke a vizsgálat során elmondta, hogy a felvételt még múlt pénteken saját Facebook oldalán publikálta kevesebb mint 10 percig, de mivel felismerte, hogy a Párbeszéd és az Együtt pártok közötti szövetség felmondása miatti csalódottság vezette csak, így azt azonnal törölte. A hangfelvétel napokkal későbbi, névtelen blogon történő publikálásához semmi köze nincs.

Mindezek alapján az Együtt elnöksége a párt Etikai Bizottságát kérte fel eljárás lefolytatására. Berkecz Balázs a vizsgálat lezárultáig önként felfüggesztette elnökségi tagságát.

Berkecz Balázs bocsánatot kért a hangfelvétel érintettjétől.

Budapest, 2017. december 13.?

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL