Videós bejelentkezéssel tette meg harmadik vállalását Pécs független polgármesterjelöltje, Péterffy Attila. Felszámolná a kátyúkat. Kilenc ?ígéret? még hátravan,

A cikk a hirdetés után folytatódikFelszámolja a kátyúkat Pécsett – ez a legújabb, sorrendben már a harmadik ígérete Péterffy Attilának, Pécs független polgármesterjelöltjének. A legújabb, pénteken koradélután, videóüzenetben, a Facebookon bejelentett vállalásban az MSZP,  a DK és a Momentum által támogatott független polgármesterjelölt, a Pécsi Hőerűmű volt vezérigazgatója azt mondta, hogy Pécs útjai bosszantóan kátyúsak. Szerinte míg Kanadában, egy legenda szerint kátyúkat illusztráló fóliákat helyeznek el az utakon, így próbálva a gyorshajtókat lassítani, addig Pécsett úgy tűnik, mintha a városvezetés úttestet illusztráló fóliát ragasztana a kátyúk köré.

Péterffy ezután arról beszélt, hogy a kátyúk az életet és vagyont  egyaránt veszélyeztetik, ezért a pécsiek készpénznek vehetik, hogy ha ő lesz Pécs új polgármestere, akkor felszámoltatja a kátyúkat.

Mint annak idején megírtuk, Péterffy Attila március 15-én hirdette meg ?Tavaszi hadjáratát?, és ígérte azt, hogy három hónapon keresztül hetente tesz egy olyan vállalást, amit be is fog tartani. Az első volt az egyik legfontosabb és a legkomolyabb vállalás, mint mondta, az, hogy Pécsett nem lesz atomtemető. A második, éppen egy hete tett vállalása pedig az, hogy megszünteti a pécsi önkormányzati képviselők, és egyes, e szempontból kiemelt vagy kegyelt emberek kedvezményes parkolási engedélyeit, egyúttal a pécsi egészségügyi intézmények közelében ingyenessé teszik a parkolást.

KategóriákMETÁL