Novák Katalin maga posztolta a fotót Facebook-oldalán, amelyen Silvio Berlusconival fogott kezet mosolyogva, Rómában.

A cikk a hirdetés után folytatódikValószínűleg Orbán Viktor küldöttségének tagjaként utazott el a magyar család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszony az olasz fővárosba. Orbán Viktor Rómában, az Edmund Burke Alapítvány Nemzeti konzervativizmus című konferenciáján vett részt kedden egy pódiumbeszélgetésen. Előző nap a magyar kormányfő még Brüsszelben tárgyalt az EU költségvetéséről és a Fidesz néppárti tagságának felfüggesztéséről és jövőjéről is.

Novák Katalinról olyan hírek jelentek meg a sajtóban, amely szerint ő válthatja a külügyminiszteri poszton Szijjártó Pétert, aki pedig Rogán Antal helyét veheti át a kormányban. Ezekkel a sajtóhírekkel azonos értesülése van a Szabad Pécsnek is, azzal, hogy a kormányátalakítás akár már a tavasz elején megtörténhet.

Amennyiben ez így van, még annyira sem meglepő Novák Katalin külföldi szereplése, a Berlusconival való találkozás azonban éppen a volt olasz miniszterelnök elhíresült szexpartijai miatt nevezhető minimum pikánsnak a családvédelmi államtitkár részéről.

KategóriákPOP