Georg Spöttle kedden Mohácson szórakoztatja remélhetőleg nagyszámú közönségét. Csütörtökön Siklóson Szájer Show!

A cikk a hirdetés után folytatódik?Beszéltem egy szakállas öreg professzorral Bejrútban az amerikai egyetemen. Mondta, hogy: ugye te katona vagy. Mondom, igen. Mondja, akkor te meg fogod érteni. Melyik parancs van mindig érvényben? Mondom, az utolsó. Na látod: volt az Ószövetség, volt az Újszövetség, utána jött Mohamed, mint az utolsó próféta, és amíg nem küld Allah vagy Isten egy új prófétát, addig ez van érvényben. Nem tudtam neki ellentmondani. Tehát ők ezt így magyarázzák. El kellett fogadnom.?

Többek között ilyen érdekességeket mondott Tahitótfaluban pár héttel ezelőtt Georg Spöttle, a Fidesz talán legtöbbet foglalkoztatott ?biztonságpolitikai szakértője?. Jó hír a baranyaiaknak, hogy nem kell Tahitótfaluig menniük, ha el szeretnének igazodni a világ bonyolult dolgai közt és ehhez pont a német-magyar szakember szakértelmét választják a sok egyéb lehetőség közül.

Ma kezdődött ugyanis a Fidesz országjárásnak nevezett politikai kampányhaknija, ami Baranyát is érinti, és melynek állomásain művelődési házakban, iskolában, óvodában gyűlnek össze a párt hívására délután öt és hat között azok, akiknek valamiért nem elég az a sok MEGDÖBBENTŐ, de NAGYON IGAZ hír, történet és információ, amivel a fideszes média bombázza őket napról napra. Fantasztikus lehet úgy elmenni egy ilyen fórumra, hogy előtte mondjuk a ?közszolgálati? ?televízió? ?híradójában? szembesülnek a világ egyik legnagyszerűbb kormányának intézkedéseivel, Soros György ármánykodásával, és a migránsok rémtetteivel, hogy aztán az előadáson mondjuk Németh Szilárdtól vagy Nógrádi Györgytől a világ egyik legnagyszerűbb kormányának intézkedéseiről, Soros György ármánykodásáról, és a migránsok rémtetteiről halljanak értékes gondolatokat.

Ahogy a Pécsi Stop kiszúrta, május 4-éig van készen egyelőre a lista, amin még csak két baranyai település, Mohács (április 30.) és Siklós (május 2., Szájer József) szerepel. Talán nem véletlen, hogy a muszlimok által keresztények sérelmére (és vice versa) Magyarország területén elkövetett legnagyobb tömeggyilkosság helyszínére, Mohácsra Georg Spöttlét vezényelték. Spöttlét ugyan biztonságpolitikai szakértőnek nevezik a Fidesz-médiában, de előadásai és médiaszereplései alapján bátran kijelenthető, hogy a Fidesz mindenkori kampányüzeneteinek is az egyik legnagyobb hazai szakértője, legalábbis minden szituációban pontosan tudja, mivel lehet a leginkább erősíteni azokat.

A fideszes országjáró előadásoknak szinte mindig ugyanaz a forgatókönyve, mint a tahitótfalui fórumnak. Lojális polgármester (vagy ha éppen nem lojális, akkor valami helyi jelentéktelenebb fideszes politikus) tart rövid bevezetőt, majd átadja a szót a nála a táplálékláncban magasabban elhelyezkedő valakinek (pl. helyi országgyűlési képviselő), aki már hosszabban, de nagyon unalmasan magyaráz, keretet, és nem konkurenciát adva az előadásnak. Ezután jön csak a főszereplő, aki saját szakterületének megfelelő információkkal, történetekkel és érvkészlettel teríti el a propagandát a szürkeállományban.

Idetesszük Spöttle februári tahitótfalui fórumának felvételét a Youtuberól, de készítettünk egy szöveges összefoglalót az előadás, és a képekkel, adatokkal kísért prezentáció legérdekesebb részeiből. Kis kedvcsináló a keddi mohácsi showhoz, jó szórakozást!

12.05-től: Hamburgi barátaival ebédelt ma, akik dicsérték a kormány családpolitikai intézkedéseit, amelyek példátlanul gyönyörűek, és amikről ők csak álmodni mernek. Bár az NDK-ban régen volt valami hasonló.

12.30-tól: Bakot ugrott, amikor hallotta, mit mondott a svéd miniszterasszony.

13.03-tól: Ha milliószámra betelepítenek Európába afrikaiakat és ázsiaiakat, akkor az már nem Európa lesz, a népességfogyás problémáit nem ezzel kell megoldani.

Ezzel a képpel indul a prezentáció: Migráció = VESZÉLY

13.30-tól: Mondják, hogy szegény emberek idejönnek, mert ott háború van. És akkor felteszem a kérdést, hogy miért? Nem áramlik a csí? Mi a probléma, a feng-shuival van a baj? Idehozzák a politikai és vallási prblémáikat és áthozzák végül a háborút is.

14.30-tól: Németországban folyamatosan nőnek az adók, veszik el a szociális juttatásokat a németektől, és a migránsoknak adják. Egy ismerőse tavaly még megengedhette magának, hogy elhozza a két gyerekét a Balatonra, de idén már nem. Egy 74 éves bácsinak ki kell költöznie a házából, ahol 25 éve lakik, mert hat migránst kell oda beköltöztetni.

15.00-tól: Borzalom Blokk. Nők elleni erőszak a téma. Borzalmas, tragikus esetek felsorolása következik, erőszak, gyilkosságok. Nagyok a kulturális KÖRÜLMÉNYEK (fordítjuk: különbségek), a ?migránsok? másodrendűnek tekintik a nőket. A muzulmán országokból érkezők nem fogadják el az európai törvényeket.

Georg Spöttle prezentációjának részlete: Pont, pont, pont

25.35: Berlinben este eltűnnek a nők az utcákról, nem mernek kimenni. Idős nénik nem mernek kimenni a temetőbe. Egy hetven év körüli nénit a férje sírjánál erőszakoltak meg.

26.45: 2015-ben a migránsokat az egyik német városban elküldték a helyi uszodába. A sivatagból jöttek, nyilván nem tudtak úszni, hanem helyette gyerekeket zaklattak, ezért a németek elmaradtak az uszodából. Nem ették a rántotthúsos zsömlét az uszoda büféjében a migránsok, pedig az a legjobb strandkaja. Ezért el kellett küldeni a büfést. Gyakori volt, hogy a németek nem mertek elmenni strandra.

27.45: Tök jó, hogy csökken az egyéb bűncselekmények száma, például kevesebb a pincebetörés, de a nők és a gyerekek egyre nagyobb veszélynek vannak kitéve.

Késelők a prezentációban és a szomszédban

28.30: Brutális késelők: folyjon egy kis vér is, a Közel-Keleten ezt így szokták.

31.50: Kevés az a migránsok közül, aki dolgozni szeretne.

32.40: A franciák ravaszak rendkívül, mert Szenegálban például csak francia élelmiszerláncok vannak, és így amit az Európába jutott migránsok hazautalnak, azt az otthon maradt rokonok az Auchanba költik el, és a pénz megy vissza Franciaországba.

34.20: A migránsokra költött milliárdokat inkább a kibocsátó országokban kellene elkölteni, ott fektessenek be a nagy francia (de miért csak a franciák????, a németek miért ne???) cégek, az autógyárak, a Peugeot, a Renault ott állítsanak elő bizonyos autóalkatrészeket, kapjanak európai bért az ottaniak. (Hát nyilván az elég hülyén hangzana egy Fidesz-fórumon, hogy a nagy német autógyárak inkább Afrikában építsenek gyárakat, és ne mondjuk Győrben, Kecskeméten meg Debrecenben.)

1.07.50: Biztos vagyok benne, hogy akik ide eljöttetek, tudjátok, kire kell szavazni májusban.

1.18.30: Az alapműveltséghez hozzátartozik a Korán elolvasása. Az iszlám nagyon szűk határokat szab az individuumnak. Az iszlám nemcsak egy vallás, hanem egy filozófia is, egy nagyon érdekes, majdnem azt mondom, hogy csodálatos dolog.

1.19.35. Nagyon jó volt, beszéltem egy szakállas öreg professzorral Bejrútban az amerikai egyetemen. Mondta, hogy: ugye te katona vagy. Mondom, igen. Mondja, akkor te meg fogod érteni. Melyik parancs van mindig érvényben? Mondom, az utolsó. Na látod: volt az Ószövetség, volt az Újszövetség, utána jött Mohamed, mint az utolsó próféta, és amíg nem küld Allah vagy Isten egy új prófétát, addig ez van érvényben. Nem tudtam neki ellentmondani. Tehát ők ezt így magyarázzák. El kellett fogadnom.

KategóriákPOP