Persze ez egy zárt csoport, és úgy tudjuk, nemrég indult. Szóval még simán lehet ebből sikertörténet, mint Bánkiék röplabdás tao-pénzéből. A facebookos csoport neve mindenestere telitalálat: Csizi Péter tisztelői Pécs. FRISSÍTÉS! Fodor Ibolya érezte úgy január 13-án, hogy érdemes lenne létrehozni a Csizi Péter tisztelői csoportot.

A cikk a hirdetés után folytatódikFRISSÍTÉS SZERDA 8.50

Valóban Fodor Ibolya pécsi politikus, és korábban a Fideszhez közel álló – ezek szerint ismét a Fideszhez /vagy Csizihez/ közel álló – civil aktivista hozta létre a csoportot, január 13-án. És aki azt hinné, hogy ez éppenhogy valamiféle cinikus, a politikust köpködő csoport lenne valójában (hiszen Fodor Ibolya elviekben nem kicsit volt rosszban a Fidesszel a szakításuk után, illetve az után, hogy nyilvánosságra került egy sikkasztási ügy, amiben ő is érintett volt a bíróság szerint), annak mutatjuk, hogy maga, a tisztelet tárgya/személye/médiuma is tagja a csoportnak (vagyis a tisztelők száma ma még inkább csak 74, de ez változni fog). Sőt, a Fidesz egyik helyi elkötelezett embere, a városházára is bejutó Hári József képviselő is tagja a csapatnak. Róla is azt lehetett egyébként hallani, hogy amennyiben a Bánki Erik emberének és egyben korábbi táskahordozójának kikiáltott Csizi Pétert megválasztják ismét tavasszal, és utána – emiatt – jó eséllyel a Bánki-Csizi-tandem tudja majd elindítani a saját polgármester-jelöltjét Fidesz-KDNP színeiben (és még nyer is, és ismét többséget szerez a Fidesz Pécsett), akkor Hári József akár alpolgármesteri címhez is juthat.

Ezek után egyre valószínűbbnek tartjuk azt a korábban, a Szabad Pécs által megírt értesülést, hogy Csizi Péterék is tudják, hogy nagyon nem biztos a befutó helye az április 8-i választáson.

 

 

 

FRISSÍTÉS KEDD 23.20

A Pécsi Stop is írt a Facebook-oldalról, a lap azt írja, hogy a Csizi Péter tiszteletére létrehozott zárt facebookos csoport moderátora és létrehozója nem más, mint Fodor Ibolya pécsi városházi képviselő, volt pécsi Fidesz-frakció tag. Az biztos, hogy most már nem ő látszik az oldalon, mint moderátor, ugyanakkor az való igaz, hogy hallottunk olyan pletykát a városban, hogy a Fidesz és Csizi Péter csak azért, hogy nagyobb eséllyel indulhasson az április 8-i választáson, kibékült, vagy legalábbis elásta a csatabárdot olyanokkal, akk korábban a Fidesz szövetségesei voltak, de megromlott a viszony köztük. Ilyen névként emlegetik Pécsett Kővári Jánost és az ÖPÉ-t (Kőváriék ezt a híresztelést cáfolták lapunknak), és Fodor Ibolyát is. AZ biztos, hoyg a botrányoktól függetlenül Fodor Ibolyának és a KÉK Egyesületnek van egy bázisa, amelyet biztosan kihasználna, ha lehetősége adódna rá több politikus is, nem csak Csizi Péter – már, ha igaz, amit híresztelnek. 

 

KORÁBBAN ÍRTUK

A névjegy pedig gyakorlatilag tökéletes: ?Ez a csapat hisz abban, hogy a megkezdett munkát, be kell fejezni. Ez a csapat szeretné, ha az elért eredmények nem vesznének el. Ez a csapat hisz abban , hogy Csizi Péter az az ember aki legjobban tudja képviselni érdekeinket 2018-tól is az Ország Házában. Ez a csapat segíti egymást, segíti Pétert a választások, alatt, és utána is. HAJRÁ PÉCS! HAJRÁ CSIZI PÉTER!”

Szerintünk nem csak a politikusoknak jár ki tisztelet, hanem a rajongóiknak is, de egy ilyen húzás után mi sem akartunk lemaradni, másodikként ugyan, de beálltunk a sorba, a harmadik már csak mögöttünk kullog majd.

 

  

Azokkal a huhogókkal viszont (mert lesznek ilyenek), akik a fenti mondatot úgy folytatnák, hogy a megkezdett munkát pont, hogy nem kellene befejezni, ne törődjenek, a keserűség és az irigység beszél belőlük.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

  

 
KategóriákMETÁL