Április 8-án választ új kormányt Magyarország – ezt csütörtökön délelőtt jelentette be Áder János köztársasági elnök hivatalának közleményéből lehetet megtudni. Nincs meglepetés, az ellenzéknek meg túl sok ideje, hogy összekapja magát.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Azt lehetett eddig is tudni, hogy áprilisban vagy májusban tartják az országgyűlési választást, és azt is, hogy Orbán Viktor már tavaly áprilisi választásról beszélt (illetve áprilisi győzelemről). És, hát ez a legkorábbi időpont, amire ki lehetett tűzni a választát, az idei húsvát vasárnap utáni első vasárnap. Az biztos, hogy a Fidesznek ez a legkedvezőbb időpont, az ellenzéknek meg a legkevésbé szerencsés, hiszen momentán a Fidesz vezeti a közvéleménykutatásokat (igaz, nem azt kell megnyerniük a pártoknak, mint tudjuk), de az ellenzék egyes pártjai kb romokban hevernek, és a többieknek sem dagadhat olyan nagyon a mellük. Viszont az is igaz, hogy erre lehetett készülni.

Innentől szűk három hónapon át az Isten irgalmazzon az egyszerű magyar választópolgárnak.

 

Mindeközben kapott lapunk is levelet Karácsony Gergelytől, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnökjelöltjétől. Sajtótájékoztatón reagálnak Áder János bejelentésére.

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL