Csizinek és Hoppálnak legfeljebb már csak a választás miatt kell izgulnia. Az aláírásgyűjtést elfelejthetik, minden bizonnyal annyi támogatói aláírást adtak le az első napon, hogy a jelöltségük már nem megkérdőjelezhető. Igazából most lettek jelölt-jelöltből jelöltek.

A cikk a hirdetés után folytatódikNem mintha az kérdés lett volna, hogy az 500 szükséges érvényes aláírás összejön-e nekik.

Sőt! Csizi Péter a Bama.hu tudósítása szerint az országban a másodikként adta le a támogatói aláírásokat tartalmazó íveket a Helyi Választási Irodán, ráadásul ő minimum ötszáz helyett 1639 ajánlást gyűjtött be.

 

Amúgy ő ezt írta a Facebookon

 

?Köszönhetően a délelőtti nagyarányú támogatásnak, délután már a szükséges aláírások több mint háromszorosát adtam le a választási irodán!
Az aláírásgyűjtést a jól ismert támogatói íven tovább folytatjuk. Számítok mindenkire, akinek Magyarország az első!”

 

Hoppál Péter is örvendezhetett a Facebookon

 

 

?Megvan!!! Köszönöm támogatóinknak és munkatársaimnak, hogy ma rekord idő alatt, 7 órán belül összegyűlt a minimális 500 helyett több, mint 1200 aláírás! Folytatjuk a munkát, hogy mindenki csatlakozhasson, aki akar! Nekünk Magyarország az első!?

 

Mindeközben Nagy Csaba még gyűjti az aláírást, habár neki állítólag olyanok is segíthetnek, akik többszörösen elkötelezettek lehetnek.

A mi kedvenc baranyai érintettségű választási kampányvideónk főszereplője azonban megint csak Mr. Csizi ?Nr.2? Péter. Akkor az EU-választásért kampányolt, és a világért sem Páva Zsoltért. Rossz nyelvek azt mondanák, hogy ezen ma már egyáltalán nem is csodálkozna senki. Mindenesetre a baranyai Fidesz egyik erős embere már akkor, 2009-ben is bizonyított. Európai Néppártról, dossziéról, panelszövegről is mesél rajta az akkor még fiatal titán politikus.

Íme (Csizi Péter fellépése 15.48-tól látható a lenti videón, avagy IDE kattintva is nézhető.)

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL