Mint megírtuk, a pécsi Kodály Központot elzálogosította csütörtökön a pécsi közgyűlés, annak a 3 milliárd forintos állami hitelnek a fedezeteként ajánlotta fel Pécs fideszes vezetése, amelyet február végéig kap meg a csődközeli helyzet kezelése érdekében, és amelyet 2020. december 31-ig kell majd visszafizetni. A Szabad Pécs külsős szerzője azonban megszólaltatta a Fidesz alelnökét, mint illetékest, aki le is nyilatkozta lapunknak, mit terveznek a koncert- és konferenciaközpponttal. FRISSÍTÉS SAJTÓ-HELYREIGAZÍTÁS MIATT!!!

A cikk a hirdetés után folytatódikSAJTÓ-HELYREIGAZÍTÁS

A Szabad Pécs ezen cikkével kapcsolatba sajtó-helyreigazítási kérelmet kaptunk, amelynek helyet adtunk. A sajtó-helyreigazítás EZEN a linken érhető el.

 

KORÁBBAN ÍRTUK

ELDŐLT! ? A magyar birkózás fellegvára lesz a Kodály Központ, nyilatkozta Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke. A Kötöttfogású Kodály Központot szeptember elsején avatja fel Schmitt Pál, a Nemzet Sportolója. A hangversenyek visszakerülnek a POTE aulájába, amelynek tisztasági festését közadakozásból finanszírozza az önkormányzat.

Szóval fel a fejjel, a birkózás az egyik legsikeresebb sportágunk, jobb célra nem is lehetne használni a későbbiekben a házat.

KategóriákPOP