Megdöbbentő képeket és videókat közölt egy korábbi, a napokban megjelent cikkében a Pécsi Stop.hu a pécsi Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskolából. Vödörbe, lavórba csöpög a falat mosó esővíz a képeken és a videón. A Fidesz, amely 9 éve vezeti Pécset, a szocialistákra mutogatott, és egy folyamatban lévő pályázatra, ami utóbbi egyébként örvendetes tény. Aztán kiderült, hogy az egyik legnagyobb pécsi iskolában, az ANK-ban is rohad a mennyezet egy hosszú folyosó, és beázik az épület egynapos havazás után. FRISSÍTVE!

A cikk a hirdetés után folytatódikFRISSÍTÉS 12.55

Mint kiderült, a pécsi Nevelési Központban a sajtóbotrány miatt szerda reggel megjelentek az iskolai karbantartók és lemosták a mennyezetről a penészt. Állítólag le is fogjék festeni a mennyezetet. És az adófizetők szerintünk is valóban ezt várják el, ezt a flott ügyintézést. Köszönjük!

KORÁBBAN ÍRTUK

Sőt, a helyzet, aminzt arról szerdán a Szabad Pécs értesült, csak romlik az utóbbi iskolában, a Nevelési Központban. (lásd a cikkünkben közölt, a Facebookról származó friss fotókat).

A Csizi Péter és Hoppál Péter védelmére kelő önkormányzati sajtó azt írta, hogy az európai uniós közbeszerzési portálon már megjelent a felhívás az Árpád -iskolára, sőt jó ideje olvasható, azaz nem ígéretről, hitegetésről van szó. Megjegyezzük: örüljünk ezek után közösen, hogy nem sikerült Brüsszelt megállítania Orbánéknak, mert akkor például most is egészen más forrásból, nem az EU-tól jövő pénzzel kellene az itt-ott beázó iskolákat a csődközelbe sodródott pécsi önkormányzatnak renováltatnia.

 

 

 

KategóriákMETÁL