Most akkor a kezdete, a vége, vagy a vég kezdete? Kijött az utóbbi évek egyik legjobb sorozata, a House of Cards (magyarul ?Kártyavár?) hatodik évadának első, kurtafarknyi trailere.

A cikk a hirdetés után folytatódikMint az az efféle kedvcsináló előzetesek sajátja, itt is egy említésre érdemes momentum van a videóban (minden más kép kb. csak a Fehér Házban sürgő-forgó statisztákat mutaja), az amikor Claire Underwood (Robin Wright) az elnöki székből felkelve a kamerába mondja: ?We are just getting started? ? ?Még csak most kezdtünk bele?. Hm. Tökös. Mármint a szó nem genderi értelmében. Aztán eltelik öt másodperc, és megkapjuk, egyenesen az arcunkba a Bruh-effektust: megjelenik, amit tudtunk is, de kiírva mégis más: ez lesz az utolsó évad.

 

 

Nem igazán lehet tudni, mi sül ki ebből, pláne úgy, hogy nagyon is jogosan, de mellette minden egyéb különböző módon is támadott Kevin Spacey kikerült a képből ? a fórumozókat, és az eddigi megtekintési adatokat elnézve azonban nem sok jó.

Amit Spacey tett, amennyiben megtette, vállalhatatlan. Majdnem ugyanez a kategória az, amilyen abszurd magyarázattal szolgált. De lássuk be, ez a sorozat F. U. nélkül annyit ér, mint kan disznón a csöcs.

KategóriákPOP