Figyelem! Veszély! Életveszély! Tudja, ugye? Mint az a fura sárga jel a vegyiüzemeken! Most figyeljen: Amennyiben…, tehát Ha…, Ha és amennyiben a Demokratikus Koalíció (Gyurcsány!!!!!!) jelöltje nyeri meg a választást a Komlót is magában foglaló választókerületben, az üresen álló, olcsón megvásárolható lakásokba migránsokat (M.I.G.R.Á.N.S.O.K.A.T.!!!)  telepítenének – hívta fel a figyelmet a VESZÉLYRE a város polgármestere, Polics József. A fideszes politikus hozzátette, ebben az esetben a komlóiak életveszélyben lesznek. Érti? Életveszélyben!? Gondoljon arra a halálfejes jelre!

A cikk a hirdetés után folytatódikPolics József a migránsok beözönléséről szóló bejelentéséről a Pécsi Újság számolt be, de a Pécsma is átvette a hírt.

 

 

Röviden a lényeg: HA NEM a Nemzeti Együttműködés Rendszere nyer Baranya2-ben (is), akkor eljő a migránsapokalipszis, ami majd úgy kezdődik, hogy az üres lakások tele lesznek migránshordákkal, onnan meg végünk. Na már most Komlón nagyon sok az üres lakás, mert elég durva volt az elmúlt években az elvándorlás a volt bányászvárosból. Na azoknban is mind migráns lesz a beszámoló szerint, menten, ha a DK jelöltje nyer.

 

 

 

A DK jelöltje kiadott egy közleményt a Pécsi Újság és a Pécsma hírére reagálva, mi lehozzuk, de kérjük vegyék figyelembe azt is, amit a Polics-polgármester mondott. És ő nem indul a választáson, tehát még elfogultsággal sem lehet vádolni.

 

Jöjjön, akkor hát néhány pont a DK-s jelölt, Nagy Ferenc közleményéből, nem teljesen szó szerint idézve

 

Polics József tudatosan megfélemlíti a komlói embereket, riogat, minden mondata nem igaz(!) (egyik sem)

Orbánék helyeztek el menekülteket 1 pici alföldi városka laktanyájában, és ELhallgatták

A Fidesz-kormány több ezer idegent fogadott be, sokakat jó pénzért stb. stb.

Gyurcsány jó, a magyarok érdekét tartja szem előtt, ő bírja az ENSZet meg az EU-t (is)

Polics nem érti Gyurcsányék mit mondanak valójában a határon túliak szavazati jogáról

Hol volt Polics, amikor Martonfán majdnem menekülttábor lett?

A közmunkásokkal és a sok száz üres lakás ügyes-bajos dolgaival törődjön a polgi inkább, meg a napelemgyárral

Komló neve ismét nagy lesz, ha Nagyék győznek

KategóriákMETÁL