Dr. Bíró Károly, a Baranya 2. számú választókerület független jelöltje szerda este, váratlanul jelentette be azt, hogy visszalép.

A cikk a hirdetés után folytatódikAzt írta és nyilatkozta, hogy neki Kozármisleny az első. És, hogy sok helyivel beszélgetett, akik azt mondták neki, azt kérték tőle, hogy folytassa településvezetőként az útját, ott is függetlenként, ahogyan eddig – ő pedig elérzékenyült az emberek támogatásától és szeretetétől, amit a március 15-i kozármislenyi ünnepségen is tapasztalt. Majd azért annyit mondott még, hogy nem látja azt, hogy az ellenzéki pártok együttműködésre törekednének és igazán elszántak lennének. Viszont lát más olyan jelöltet is, aki szerinte Kozármisleny érdekeit szolgálni tudja.

 

 

A teljes indoklás az alábbi videóban hallható.

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL