Olyat húzott Csizi Péter a kampány végén, amilyet csak a legnagyobbak tudnak. Úgy “nyúlta le” az ország második legismertebb, de egészen biztosan a legeslegeslegnépszerűbb pártígéretét (mit ígeretét, szlogenjét, egyik alapvetését), az ingyen sört, ahogyan azt szerintünk senki más nem tudta volna!! I.N.GY.E.N. S.Ö.R.T. osztogatnak (vagy csak csapolnak ingyen) ugyanis szombat délután Pécsett, a Kertvárosban, a nem hivatalos Csizi Péter-kampányzárón, a 2014 és 2017 után ismét áprilisban (és nem májusban) megtartott Kertváros Napon. Ja, és I.N.GY.E.N. F.A.GY.I. biztosan lesz a SÖR előtt. Szóval a csóró kis kétfarkúak elhúzhatnak a sunyiba, a kanyarban sincsenek a Kertváros politikuspápájához képest. Pláne úgy, hogy ez a kertvárosi megabuli nevében amúgy nem kötődik Csizihez, de az előző években is ő uralta az amúgy is általa (mindegy is most, milyen okból) megálmodott eseményt.

A cikk a hirdetés után folytatódikNa és, csókolom, mindezt a jórészt  önkormányzati és állami pénzből működő Zsolnay Örökségkezelő szervezi. Merthogy ez amúgy tényleg egy családi kertvárosi nap, egy Szent György havi majális (aprilus? elpirulsz?), de annak idején, 2013-as indulásakor is már a rá következő évben választásra készülő Csizi Péter kovászolta.

 

 

 

Most pedig tényleg a politikai karrierje múlhat akár azon is, hogy mennyire érzik majd jól magukat az emberek szombaton délután Kertvárosban. Csizi Péter ugyanis azon fideszes egyéni jelöltek egyike az országban, akinek a leváltására van reális esély egyes felmérések szerint, márpedig ő nincs befutó listás helyen úgy, mint például Hoppál Péter. És, hát Csizi Péternek az érdemeit is el kell ismerni, egyértelműen, de hát vannak szürke foltok is a karrierjében, amiről EBBEN AZ ÖSSZEGZŐ CIKKBEN emlékeztünk meg.

 

 

 

 

 

Ingyen sörcsapolás – Ez áll, mint létható, egyik pontként az előre meghirdetett programban. Kicsit rejtélyes megfogalmazás, de arra azért mernénk fogadni, hogy nem véletlenül a sörcsapoláson van a hangsúly – szóval arra azért ne számítson senki, hogy teljesen ingyen lesz a sör, avagy számolatlanul lehet majd sört inni ingyen, és ez így is van rendjén, még kampányidőszak végén is.

 

Szóval azt azért nem gondoljuk, hogy a az örök életet is be fogja ígérni szombaton a választóknak (a végén még megharapná érte egy kétfarkú kutya), de még az is lehet, hogy a végén majd rajzol a gyerekeknek az aszfaltra négyszínű ugróiskolát. Vagy legalább reménykedik benne, hogy lesz szivárvány, ha máskor nem, akkor, amikor délután a Codában anno Rainbow-dalokat is nagyszerűen éneklő Rudán Joe kezd rá az akkusztikus szettjére. Mi aztán sokat láttunk, hallottunk, de azt az egyet tényleg nem értünk, hogy a szervezők a Csizi Péternek oly kedves és fontos ünnepre, miért a Shygyst-t hívták. Érti ezt valaki?

Na, jó, legyen! Akkor itt is van. De feltekerni ám a volumét!

 

És akkor a slusszpoén, szerintünk ugyanis Csizi Péter nem csak nagy Kétfarkú Kutya Párt rajongó lehet. Köszönjük, Képviselő Úr!

 

 

 

 

 

KategóriákMETÁL