És a Lánchíd Rádió is elhallgat. Simicska Lajosnak elege lett, nem finanszírozza tovább a lapot és a rádiót, a Heti Választ eladja, ha lesz rá vevő, a Hír TV-t pedig tovább működteti, de leépítések lesznek. A hírről a 24.hu számolt be. A hírt az újságírókkal kedden délelőtt közölték. FRISSÍTVE!

A cikk a hirdetés után folytatódikA Magyar Nemzetnek a szerdai lesz az utolsó lapszáma, az újság online változata szerdától nem frissül, archívumként működik tovább, a rádiónál kedden éjfélkor szüntetik be az adást.

 

KEDD 11.15h

Megmenthetik a Magyar Nemzet online kiadását

A Szabad Pécs nem hivatalos, de biztos forrásokból arról értesült, hogy van terv a Magyar Nemzet online kiadásának, az mno.hu nak a megmentésére, amellyel kapcsolatosan a jelenlegi tulajdonos, Simicska Lajos úgy határozott, hogy szerdától már nem fog frissülni, hanem archívumként működik tovább.

A Szabad Pécs értesülése szerint Ungár Péter, LMP-s politikus, Schmidt Mária fia kíván ajánlatot tenni az újságra, és ez a tárgyalás már ma, kedden megtörténhet. Ha meg tudnak egyezni, akkor az MNO tovább működhet. Úgy tudjuk, hogy a tervek közt az MNO fejlesztése, hálózatosítása is szerepel, és hogy – akárhogyan is lesz, marad az országos portál, vagy lesznek más online lapok is mellette, kapcsolódóan a főoldalhoz ?  Ungár nem kíván pártlapot működtetni. 

KategóriákMETÁL