Nem csak a nyuszi tojja az ajándékokat húsvétkor, főleg, ha arra rá egy hétre éppen országgyűlési választást is tartanak a Lajtán túl. A pécsi fideszes Péterek, Csizi és Hoppál felhívása (hogy ne legyen kampány húsvétkor) szép gesztus, de éppen a főnökük rontotta el ezt nagypénteken (tudják, a kétezer Soros-zsoldos/-ügynök listázása), és hát Nagy Csaba ajándékát is félreértelmezhetik, és szerintünk nem csak a rosszak.

A cikk a hirdetés után folytatódikMármint azt, hogy egy szinte kizárólag cigányok által lakott, ormánsági faluba, Alsószentmártonba látogatott el Nagy Csaba (a Szabad Pécs tudomása szerint egy siklósi fideszes képviselő társaságában), és szerzett egy kis örömet a jórészt halmozottan hátrányos helyzetben élő embereknek egy kis ajándékkal.

 

Csizi Péter bejelentette, hogy nem kampányol az ünnepen, majd másnap képviselőként kívánt minden jót húsvétra – mindkét gesztus szép, csak éppen egyidőben illett volna megtenni sokak szerint (a Szabad Pécs megjegyzése, hogy ha ennél nagyobb dolog nem lenne a kampánnyal vagy Csizi Péter képviselői tevékenységével, akkor jobb hely lenne az ország és Pécs is)

 

A falu egyik képviselője, a tavaly Mali Zoltánt megverő alsószentmártoni polgármester unokaöccse (ikertestvérének a fia) posztolta ki a Facebookra egy zárt, de szerkesztőségünkhöz eljutott bejegyzésben, hogy Nagy Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselő-jelöltje pakkot vitt nekik.

Mit lehet erre mondani? Nehéz olyat, amit utána ne bíróság előtt kellene elismételnünk. A véleményünk Nagy Csabáról azonban nem a jó irányba változott.

 

Később az is kiderült, amire számítani is lehetett, hogy Nagy Csaba (és emberei) más falvakat is meglátogattak a környéken. Egy másik településen élő család volt olyan “hálátlan”, hogy eljuttatta a nekik adott húsvéti kalácsról készült fotót a sajtónak. Mi pedig be is mutatjuk, tessék.

 

KategóriákPOP