A volt miniszterelnökről, a DK elnökéről, a magyar ellenzék legjobb, sőt egyetlen igazi frontemberéről van természetesen szó, aki ismét járja az országot előadásával, s a turnénak van pécsi állomása is. A fellépés éppen ma délután lesz a Nevelési Központban. A setlist várhatóan az Ellenzéki összefogás című 2018-as, de csak 2019-ben befutott DK-album dalaiból áll össze.

A cikk a hirdetés után folytatódikTalálkozz Pécsen Gyurcsány Ferenccel – ezzel a címmel hirdeti “Feri” és a DK a Facebookon, hogy mi is lesz a lényeg szerdán délután. In medias res, de a volt miniszterelnök, politikus és vloggertől nem is lehet mást várni, valószínűleg a szerda délutáni monodrámára hasonlító nagykoncerten is azonnal bele fog vágni a legfontosabbakba.

Van természetesen Facebook-esemény is, és ha nem mondtam volna, a fellépés ingyenes és nyitott lesz, habár a legjobb ülőhelyekért várhatóan időben kell majd érkezni a prédikációra lakossági fórumra.

A helyszín tehát az Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ, (Pécs, Apáczai Csere János körtér 1.). Az időpont: 2020. március 4., szerda, 17:00 (a koncert a visszatapssal együtt is várhatóan 18.30-kor befejeződik).

Az ellenzék legerősebb pártjának tartott, mért és már annak is bizonyult DK elnöke szerint az ő konzultációjuk egyértelművé tette, hogy mit akarnak az emberek: “közös listát, közös győzelmet, közös Magyarországot”. Éppen ezért, mint írja, petíciót indítottak a közös lista létrehozásért. Ennek aláírására ma délután is buzdítani fogja a rajongókat.

A végén pedig álljon itt egy kis ajánló és kedvcsináló “Feri” vloggerkedéséből, amiből, éppen a folyamatos magas minőség miatt igen nehéz választani, de a kedvenceimet hozom, mert ezek tényleg mutatják, mennyire is érzi “Feri” ezt a műfajt IS, hol van hozzá képest a konkurencia az összes többi ellenzéki párt bármelyik szereplője is. Ezért is lélegeztünk fel, amikor a Youtube visszakapcsolta a csatornát. Hát ki tudja még így mondani, hogy “ott vagyok az Instán”?

A legtutibb azonban egyértelműen a narancsillatú borzocskáim volt. A Facebookon. Fekete László erős ember fogalmazásával élve, az überolhatatlan.

KategóriákPOP