A Corso Hotelben április 4-én, 17 órától beszél a választási kampány finisében Hódmezővásárhely polgármestere és a Baranya 1-es választókerület független, de tíz párt által támogatott országgyűlési képviselő-jelöltje. A moderátor Balogh Robert író lesz.

A cikk a hirdetés után folytatódikMidez azért is érdekes, mert Márki-Zay Pétert sokan hasonlították Mellár Tamáshoz és fordítva, és mert a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson aratott győzelme sokak szerint előrejelezhetett abból valamit, hogy április 8-án talán mégsem egy lefutott választás lesz sima Fidesz-győzelemmel.

Az esemény Facebook-oldala ITT érhető el.

Ráadásul Mellár Tamás, Márki-Zayhoz hasonlóan konzervatív, keresztény ember, aki csalódott a Fideszben, Mellár 2010-től kezdve bírálja a Fideszt, előbb csupán a gazdaságpolitikáját, azt követően egyre inkább a kormány számos intézkedését, az országban teremtett helyzetet, a demokratikus alapjogok csorbítását, ahogyan Márki-Zay is azt mondta győzelme estéjén, hogy a korrupciót és a félelmet kell megszüntetni az országban.

KategóriákMETÁL