És persze nem célforgalom miatt érkezne ide. Az E.ON, mint egy élő Facebook-videóban beszámoltunk róla a napokban, itt vezetékrekonstrukciós munkákat végez, emiatt a közlekedés az autósoknak és a gyalogosoknak is nehezebb. Szerdám azonban szintet léptek a munkákban e tekintetben.

A cikk a hirdetés után folytatódikA pécsi belvároson átvezető legjelentősebb út egy szakaszon, és éppen a főútról való becsatlakozás oldaláról zsákutca, a felső kétharamada pedig a Munkácsy-Lyceum utca felől közelíthető meg. Alulról az Árkád irányából már nem lehet behajtani, az egyirányú utca közlekedési rendje itt megfordul, jelzőlámpás irányítás mellett mehetnek az autók déli irányba, decsak jobbra, a Konzum felé. A Felsőmalom alsó szakaszára kizárólag a Búza tér irányából a főútról lehet behajtani a kis menekülő-kanyarodó részen. A munkálatok, illetve a Felsőmalom utca közlekedési rendjének változása körülbelül két másfél-két hétig tart.

Itt fordulhatnak be az autósok a Felsőmalom utca alsó szakaszára

 

 

 

Megváltozott a közlekedési rend, jelzőlámpával biztosítják a biztonságos kihajtási lehetőséget

 

Ki van táblázva, de sokan lesznek, akik nem fogják azonnal észrevenni, hogy másképpen kell közlekedni

 

Az Árkád/Konzum irányából nem lehet balra kanyarodni most, és délről, az “egypúpú” felüljáró felől sem lehet egyenesen továbbhaladni kb. másfél-két hétig

 

 

 

 

Itt a vége most az első szakasznak

 

KategóriákMETÁL