Merthogy ezzel gyakorlatilag odalett a pécsiek NB II-es feljutási esélye vasárnap, már csak matematikai esély maradt a feljutásra, egy fordulóval a bajnoki zárás előtt. És az a Tiszakécske lehet a biztos, friss NB II-es feljutó, amelyről pár napja nem hivatalos pletykaként az keringett, hogy ?fentről? őket óhajtanák a felsőbb osztyályban szerepelni látni. Illetve, hogy az volt a kérés a pécsiek felé, hogy várjanak még egy évet az NB II-es álmokkal, mert a Tiszakécskének kell(ene inkább) feljutnia.

A cikk a hirdetés után folytatódikHabár ez utóbbi nyilvánvalóan csak egy meg nem erősített pletyka, és ilyen egészen biztosan nem történhet meg Magyarországon, de most éppen egy olyan eset történt egy meg nem adott/érvénytelenített utolsó percekben esett pécsi gól miatt, amely ezt a konteót fogja erősíteni. Így ugyanis 1-0 helyett 0-0 lett a Pécs-Dabas-derbi végeredménye, míg a Tiszakécske behúzta a maga győzelmét. A Tiszakécske a Hódmezővásárhelyet győzte le egy-nullára az NB III. utolsóelőtti fordulójában. 

Ezt követően szabadultak el az indulatok, és kerültek összetűzésbe a pécsi ultrák a meccsre kivezényelt rendőrökkel, majd az érkező erősítéssel. Nem kevesen befutottak a pályára petárdáztak, balhéztak, úgy tudjuk, valaki egy rendőrautó oldalába is belerúghatott később, ami további bonyodalmakat okozott. Azt is le kell szögezni, hogy nem csak egy kisebb, szűk csoport, nem csak elkendőzött, feldühödött ultrák akadtak ki nagyon, hanem gyakorlatilag minden pécsi szurkoló a mecsekaljai stadionban.

A további részletekkel frissítjük később cikkünket.

 

KategóriákMETÁL