Együttműködési megállapodást kötött kedden délelőtt az Emirates Magyarországi Fióktelepe és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) a felsőoktatási intézmény Rektori Tanácstermében, egy sajtónyilvános bejelentés keretében. A megállapodás értelmében “Magyarország első egyetemének” munkatársai, hallgatói, valamint az ő hozzátartozóik jelentős kedvezményekben részesülhetnek, amennyiben az Emirates légitársaság szolgáltatásait veszik igénybe.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz Emirates az Egyesült Arab Emírségekben található Dubaj hivatalos nemzetközi légitársasága, amely mintegy 3.400 járatot indít hetente a központi repülőteréről, a Dubaji nemzetközi repülőtérről, több mint 74 ország 160 városába. A légitársaság honlapjának adatai szerint eddig több mint 59 millió utast szállítottak, 270 repülőgépből álló flottájukkal. 

Az együttműködést kedden délelőtt írta alá prof. dr. Miseta Attila, a PTE rektora és Horváth Gábor, az Emirates Magyarországi Fióktelepének ügyvezetője. A kontraktus értelmében a légitársaság 10% kedvezményt biztosít a pécsi egyetem munkatársainak és hozzátartozóiknak, valamint a hallgatóinak és hozzátartozóiknak a „Saver”, „Flex” és a „Flex Plus” viteldíjú, budapesti indulású repülőjegyek alapdíjából, és 50% kedvezményt adnak a módosítási díjakból.

Az eseményen ünnepélyes keretek között adták át az oklevelet az első egyetemi polgárnak, Pap Anita patológus szakorvosnak, aki igénybe vette a légitársaság kedvezményét.

Címkék:
KategóriákPOP