Úgy tudjuk, a közvetítéseket eddig közvetítő Pannon Televízióval lejárt az önkormányzat szerződése, sőt egyes hírek szerint a korábbi számlák semk lettek még mind kiegyenlítve. A közvetítési jogok most már a Pécsi Médiaközpontnál vannak, de nekik még nem sikerült felkészülni arra, hogy újra elkezdjék közvetíteni a Pécs Tv-n, esetleg még a Pannon Tv-hez hasonlóan online (is) a pécsi közgyűlési üléseket.

A cikk a hirdetés után folytatódikÚgy tudjuk, a médiaközpont vezetése arra hivatkozik, hogy átmeneti időszak van éppen, azaz nemrégóta került vissza hozzájuk a feladat, hogy legyen közvetítés a közgyűlésekről. Nagy szerencséjük, hogy ?  mivel a mostaniról most már végérvényesen lemaradtak ?,  hogy a következő, rendes pécsi közgyűlési ülés csak szeptemberben lesz. Reméljük, addig sikerül túljutniuk az átmeneti időszakon, és annak minden nehézségén, mert hát mégis csak ez lenne a feladatuk, a mi pénzünkön. Arról elsőként, hogy nincs közvetítés, a Zoom.hu számolt be.

Megvolt Hoppál Péter országgyűlési képviselő napirend előtti felszólalása a pécsi gigahiány miatt összehívott eseti tényfeltáró bizottság munkájáról. Megkövetjük magunkat, nem szocialistázott, és még csak nem is ?Sorosozott? (ok, ez azért elég meredek lett volna még a NER-nek is), de egy külön anyagban azért szólunk majd arról, hogy a sorok(!) közt mégiscsak volt egy kis szocialistázás. Volt azonban egy olyan érdekes részlet, amit már most leírunk, előljáróban: az egyetem elég kemény kritikát kapott Hoppáléktól, mondván, mindezidáig nem nagyon látták a pécsi egyetemet a város gazdaságát, munkaerőpiacát pozitív katalizátorként befolyásoló szerepben, de bíznak benne, hogy a jövőben majd ez is rendeződik.

KategóriákMETÁL