Méghozzá egy diploma utáni egyetemi képzésen, Pécsett. Egyelőre ennyit tudunk a volt pécsi alpolgármesterről és volt országgyűlési képviselőről.

A cikk a hirdetés után folytatódikAkiből persze még lehet országgyűlési képviselő, ha egy, a T. Házba a Fidesz országos listájáról   jutott  képviselő mandátuma megszűnik, lemond, nyugdíjas lesz inkább, ne adj? Isten, megromlik egészségi állapota vagy meghal. Hiszen ő volt az, aki pont lemaradt a parlamenti székről, előtte, ?utolsóként? L. Simon László volt államtitkár jutott a parlamentbe, nem közvetlenül választva, Fidesz-listáról.

Csizit hírbe hozták Horváth Zoltán lehetséges utódjaként, új baranyai kormánymegbízottként is. De mint megírtuk, Horváth folytatja, marad a helyén, Orbán Viktor ismét kinevezte baranyai kormánymegbízottnak. Így viszont a nyilvánosság előtt nem ismert, Csizi Péter vállal-e ismét közszolgálatot, vagy a privát szférában folytatja. Miután előző cikkünk óta – Horváth-hoz hasonlóan – sem hívott vissza minket (nyilván, nem kíván /nekünk/ nyilatkozni /egyelőre?/), csak egyetlen újdonsággal szolgálhatunk róla. És nem csak azért, mert a volt pécsi alpolgármester jövőbeni karrierjéről nálunk (is?) érdeklődött több kedves olvasó, hanem mert izgalmas kérdés, hogy egy politikus, aki ilyen fiatalon, ilyen befolyásos lesz a saját városában, politikusi pozíciója miatt, mihez kezd, amikor elveszíti azt. Annyit tudunk, hogy Csizi Péter tanulni szeretne, méghozzá Pécsett, egy diploma utáni fizetős egyetemi képzésen. Egyebek mellett jobb vezető lenne, ha minden igaz – legalábbis a képzésből, amelyre jelentkezett, erre következtetünk.

 

 

Véletlenül fedeztük fel az egyik pécsi egyetemi intézet Facebook-oldalára feltett fotók egyikén Csizi Pétert is a minap. A szakra felvételizőket, azaz leendő hallgatóik (egy részét?) mutatták meg egy csoportképen. Szóval abból, amit Csizi utoljára kiposztolt magáról a Facebook-ra április végén (lásd a fotót fentebb), hogy új szelek fújnak, egyelőre csak ezt tudjuk biztosan.

KategóriákMETÁL