Kiemelt helyszíne lesz Pécs az idei Múzeumok Éjszakájának, mint írtuk is – ahogyan azt is, hogy a könyvtári és közgyűjteményi dolgozók tüntetni fognak Pécsett, béremelést követelve. Ugyanakkor a Janus Pannonius Múzeum sajtóközleményéből az is kiderül, hogy többféle kedvezményt és akciót i kínálnak június 23-án a látogatóknak.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Múzeumok Éjszakájára szóló belépőjeggyel 20 százalékos kedvezménnyel lesznek látogathatók a Pécsi Püspökség rendezvényei is, például. Míg az ott megváltott belépőjeggyel a látogatók szintén 20 százalékos engedményt kapnak a Janus Pannonius Múzeum helyszínein.

Fontos részlet az is, hogy azok, akik a mozgalmas éjszaka nem jutnak el minden őket érdeklő helyszínre, a belépőjegyük még másnap, június 24-e vasárnap is érvényes marad a Csontváry, a Vasarely és a Zsolnay Múzeum, valamint a Modern Magyar Képtár állandó kiállításaira szólóan. Tehát nem kell mást tenni, mint a Múzeumok Éjszakájára jegyet váltóknak feltett karszalagot másnapra is megőrizni, hogy a beléptetés zökkenőmentes legyen.

A teljes program EZEN AZ OLDALON olvasható. 

KategóriákMETÁL