Szeptembertől (várhatóan). Kaposváron. Az országban (most még) egyedülálló módon. ?Keresztény értékrendű vezetés? szakirányú továbbképzési szak indul ugyanis várhatóan már ősztől. A részletekről hétfőn tájékoztatják a sajtót Kaposvárott.

A cikk a hirdetés után folytatódikAnnyit azonban már most is lehet tudni, hogy a képzés a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karán lesz. És azt is, hogy a ?keresztény értékrendű vezetés szakirányú továbbképzés? célja, hogy abban olyan szakembereket képezzenek, ?akik birtokában vannak az innovatív menedzsment módszereknek. Így pedig képessé válnak önmaguk és szervezetük emberközpontú fejlesztésére?.

Az  új továbbképzési szak ismertetője szerint az állami, egyházi és gazdasági szereplőknél is felmerült már korábban az igény, hogy olyan felsőfokú végzettségű szakemberekké váljanak,

?akik a vezetési filozófiájuk részeként elkötelezettek az ökumenikus emberi értékek, a közösségépítés és a kölcsönös tisztelet iránt?.

Az biztos, hogy a Kaposvári Egyetem már megkapta a szakindítás lehetőségét, ezért is számolnak úgy, hogy várhatóan már a 2018/19-es tanévben elindul a két félév időtartamú továbbképzés. A hallgatók önismeretet és kommunikációt, vezetéselméletet tanulnak,  

A képzés indítását a katolikus, a református, az evangélikus és a baptista közösségek egyaránt támogatják.

 

KategóriákMETÁL