És megkapta a magáét politikai párt és több kormányközeli ?újság? is, sőt még a vébé utáni undorító hazai nyilatkozatokra, kozösségi bejegyzésekre is reagáltak. A Szabad Pécs postafiókjába nemrég landoltak fotók, amikről azt írták, hogy kedd esti, friss ?alkotások?. Négylábú-kétfarkú politikai akcióról lehet szó, de mindenképpen kutyarajongókról, ez legalábbis elég valószínű. Azt persze nem tudjuk, hogy a “fotós” csapattag volt-e vagy simán ügyesszemű járókelő, így azt sem, hogy van-e/volt-e még másutt is hasonló matricázás kedden este Pécsett.

A cikk a hirdetés után folytatódikIgazából nem is érdemes tovább fecsérelni a szót, mert biztosak vagyunk benne, hogy a képek mindegyikét/nagy részét  az olvasók  azonnal tudják dekódolni. Tessék parancsolni!

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

 

 

ű

 

 

 

 

KategóriákMETÁL