A 2 rule-nak (ejtsd: turul). Amely egy elképesztően kínos mezbemutatóval debütált a minap (lejjebb mutatjuk a videót). A volt pécsi klasszis futballista, aki Németországban, Berlinben futott be példátlan karriert, előbb játékosként, majd még inkább edzőként főszerepet vállalt a 2rule friss reklámfilmjében, amelyet a Nemzeti Sport online adott hírül. Tudják, az a Nemzeti Sport, amely a gázszerelőből lett polgármester, majd sikerember, médiavállalkozó, legújabban pedig már ruhagyáros tulajdonában áll, és így Orbán Viktor gyermekkori barátjának a tulajdonába (Mediaworks) került a miniszterelnök kedvenc napilapja.  

A cikk a hirdetés után folytatódikAz Orbán Viktor oligarchájának nemzeti nagytőkésének érdekeltségébe tartozó Magyar Sportmárka Zrt. új márkájáról, a 2 rule-ról azt írja képeletesen szemrebbenés nélkül a főnök lapja, hogy a távlati célok között szerepel “a magyar olimpiai csapat ruházatának megtervezése és gyártása is”. Oh, várjunk csak! Hogy ez így még talán csak egy szép álom? Majd meglátjuk!

Mindenesetre a 2 rule-ról kiderült, hogy ilyen néven már van ruhaipari vállalkozás, Nigériában. Sőt, a márkát tulajdonló cégben kisebbségi részesedéssel érdekelt egyik üzletasszony pedig állítólag a világ egyik legnagyobb sportszergyártójánál, az Adidasnál dolgozott, amelynek jelmondata volt a Rule the Game, miközben a Dárdai Pál által reklámozott Mészáros-brand az Urald a pályát szlogent használja.

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

A 2 rule mezeinek bemutatója minimum kínos videója – a Felcsút, a Haladás és a Diósgyőr játszik majd a “turulos” mezben.  (OK, az angol Watford új mezének “bemutatását” nehéz lett volna pl. a Felcsútnak produkálnia, ott ugyanis vannak igazi, vérbeli szurkolók is, amelynek egyes tagjai minden idegenbeli mérkőzésen ott voltak a csapattal. Na ők megkapták az új mezt postán, egy szép, pecsétes kísérőlevéllel együtt.)  Azt az Átlátszón olvastuk, hogy a Haladás esetében több tízmilliós bevételt jelentett a 2 rule-nak csak a szombathelyi klub megrendelése, de ezt a Haladásnál is ettől függetlenül jó biznisznek tartják.

 

 

 

KategóriákMETÁL